Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Dolar 6 TL birden yükselecek: Ekonomist Selçuk Geçer’den flaş açıklama! Elinde doları olanlar hemen dikkat etsin

Piyasadaki dolar yorumları ile dikkat çeken Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer bomba bir açıklama daha yaptı. Bir hafta sonra doların yükseleceğini belirten Geçer’in o açıklamaları dikkat çekti. Ünlü isim doların hangi yöne gideceğini belirtti. İşte elinde doları olanların dikkat etmesi gereken konu!

Piyasaları ciddi olarak etkileyen dolar kuruna ilişkin araştırmalar devam ediyor. Selçuk Geçer ise yaptığı son açıklamalarla herkesi korkuttu. Doların ilerleyeceği yönü açıklayan Geçer resmen yaptığı açıklama ile son noktayı koymuş oldu. İşte Selçuk Geçer’in yaptığı o açıklama ve merak edilenler..

ELİNDE DOLARI OLANLAR DİKKAT ETSİN

Döviz ve altındaki dalgalanmalar hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Altın fiyatları bu hafta beklenmedik bir şekilde düştü. Dolar kurunun ise yükselmeye başlaması kafaları karıştırdı. Dolar kurunun hızlı bir şekilde artacağı iddiaları gündemden düşmüyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ülkemizdeki sıcak para kaynaklarının tükendiğini ifade etti. Gelecek 2 hafta içerisinde doların yükseleceğini belirten Geçer, doların 24-25 TL seviyelerinde işlem göreceğinin altını çizdi.

Ekonomist, artışın görüleceği tarihi de duyurdu. Bu sebeple elinde doları olan vatandaşların biraz daha dişini sıkması gerektiğini ifade etti. Geçer, vatandaşların 1 hafta daha beklemesi gerektiğini söyledi.