Editörün SeçtikleriGenelSpor

Fenerbahçe’nin acı günü: Bir süredir tedavi görüyordu.. HAYATINI KAYBETTİ

Gelen son habere göre Fenerbahçe’nin acı günü olduğu duyuruldu.. Bir süredir KOAH tedavisi gören eski Fenerbahçeli futbolcu Ziya Şengül hayatını kaybetti. Kariyerine Ankara’nın PTT takımında başlayan Şengül 20 yaşında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. İşte son detaylar..

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından olan Ziya Şengül’ün 78 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Şengül’ün vefat haberi tüm spor camiasını yasa boğdu.

BUGÜN HAYATINI KAYBETTİ

KOAH hastalığı sebebi ile bir süredir yoğun bakımda tedavi göre Ziya Şengül 26 Şubat tarihinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Ünlü futbolcunun eşi Zeynep Şengül’de geçen yıl vefat etmişti.

FENERBAHÇE: ZİYA ŞENGÜL’ÜN VEFAT ETTİĞİ ÜZÜLEREK ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ

Kulübümüzün 1698 sicil numaralı YDK Üyesi, eski kaptanlarımızdan Ziya Şengül’ün vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

1964-75 sezonlarında çubuklu formamızı giyen Ziya Şengül sarı lacivertli formamızla 5 lig, 2 Türkiye Kupası sevinci yaşadı; Takımımızda teknik direktörlük görevinde de bulundu.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Cenaze töreni bilgileri Kulübümüze ulaştığında ayrıca paylaşılacaktır.

ZİYA ŞENGÜL KİMDİR?

Şengül, futbol kariyerinde 1964-1975 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti. Futbol kariyeri sonrası Fenerbahçe’de teknik olarak da çalışan Ziya Şengül, yorumculuk da yapmıştı.

Ziya Şengül, Türk eski millî futbolcu, teknik direktör ve futbol yorumcusu. Fenerbahçe ve Türkiye millî futbol takımının eski kaptanlarındandır.