Editörün SeçtikleriKpssSınavlar

KPSS sınavına girecekler dikkat! 2023 KPSS sınavı ertelendi mi? 2023 ÖSYM sınav takvimi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Milyonlarca kişi KPSS sınavının ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor. Peki, 2023 KPSS sınavı ertelenecek mi? 2023 ÖSYM güncel sınav takvimi haberimizde..

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem bölgesinde geçici olarak okullar kapatıldı. Üniversiteler ise uzaktan eğitime geçti. 15 milyondan fazla insanımızı yakından ilgilendiren bu olay sonrasında sınavların ne olacağı merak konusu oldu.

KPSS SINAVI ERTELENECEK Mİ?

Adaylar, yaşanan bu durumdan sonra KPSS sınavı ertelenecek mi? Sorusunu sormaya başladı. KPSS ertelenir mi? 2023 KPSS başvuruları ertelenecek mi? Merak edilmeye başlandı.

Birçok kişi depremden etkilenerek evlerinden ve yaşadıkları bölgelerden zorunlu olarak ayrıldı. Birçok kişinin gireceği bu sınava ilişkin önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

KPSS ERTELENDİ Mİ?

KPSS sınavının ertelenip ertelenmeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde sınavlarla ilgili açıklama geleceği tahmin ediliyor.

2023 ÖSYM SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN