EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

İş Bankası’ndan dev hareket: O borçlar silinecek! Bankadan son dakika açıklaması

İş Bankası’ndan herkes tarafından alkışlanacak bir karar alındı. Gelen son habere göre banka yaptığı açıklamasında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde hayatını kaybeden kişilerin silineceğini duyurdu. Detaylar haberimizde..

İş Bankası yaptığı açıklamasında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşların bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını açıkladı. Banka açıklamasının devamında ise depremde ağır hasar il ve ilçeler için ise 10 milyar Türk Lirası ayırdığını da duyurdu.

FAİZSİZ 6 AY TAKSİTLENDİRİLECEK

İş Bankası AFAD, Türk Kızılayı, AKUT ve Ahbap Derneği’ne bankanın kredi kartları ile yapılacak bağışlarını faizsiz olarak 6 ay taksitlendirilecek.

Depremin ilk anından itibaren bölgeye yüzlerce araçla barınma, ısınma, gıda gibi ihtiyaçları sağlayan banka bu yardımlarına devam edecek.

“BU ZOR GÜNLERİ DE HEP BİRLİKTE EL ELE ATLATACAĞIZ”

Ülke olarak, büyük kayıp yaşanan depremler nedeniyle çok derin bir keder içerisinde olunduğunu belirten Aran, şunları kaydetti:

“Bölgedeki yaraların sarılmasının ne yazık ki uzun zaman alacağı anlaşılıyor. İlk günden bu yana milletçe ortaya koyduğumuz dayanışmayla, ayakta kalma mücadelesiyle eminim bu zor günleri de hep birlikte, el ele vererek atlatacağız. Biz de geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemiz için gövdemizi taşın altına koyarak gereğini yapmaya devam edeceğiz. Yitirdiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyor; yaşadığımız bu karanlık günlerin en kısa sürede geride kalmasını umut ediyorum”