Gündem

Adıyaman’da Türk Halk Müziği sanatçısı ve ailesinin cansız bedenine ulaşıldı! Aile enkaz altından sağ çıkamadı!

Adıyaman ve civar illerde vatandaşlara enkaz altından ulaşılmaya çalışılıyor. Pek çok tanıdık isim de enkaz altında kaldı. Adıyaman’da 42 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı olan Aziz Taştan ve ailesi de enkaz altında kaldı. Ancak maalesef sağ çıkamadılar.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve civar 10 şehirde de etkili olan deprem sonrasında çalışmalar sürüyor. Arama kurtarma ekipleri enkaz altındaki insanlara ulaşmaya çalışıyor.

Hem yurt içi hem de yurt dışından arama kurtarma çalışmalarına destekler gelmeye devam ediyor. Çok geç olmadan enkaz altındaki insanlara ulaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇICI HAYATINI KAYBETTİ

Depremden etkilenen pek çok tanıdık isim de oldu. Kimisi kurtarıldı kimisi de göçük altında. Ancak Adıyaman’da ailesiyle göçük altında kalan sanatçı içinse acı bir haber geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan ve ailesi de depremde göçük altında kaldılar.

Adıyaman’da göçük altında kalan sanatçı ve ailesinden üzen haber geldi. Maalesef arama kurtarma ekipleri hem kendisinin hem de ailesinin cansız bedenine ulaştılar. Aziz Taştan, eşi ve iki kızı enkaz altında kalarak hayata veda ettiler.

42 yaşında olan sanatçı enkazın altından sağ çıkamadı. Adıyaman’da enkazın altında ailesiyle beraber hayatlarını kaybettiler. Arama kurtarma ekiplerinin tüm çalışmalarına rağmen, sevilen sanatçının cansız bedenine ulaşıldı.

TÜM AİLE ENKAZ ALTINDA KALDI

Hem Adıyaman’da hem de diğer deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Sağ bir şekilde vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Ancak kimi zaman bu şekilde üzen haberler de geliyor bölgeden.

Şiddetli deprem enkaz altında kalan Türk Halk Müziği sanatçısı 42 yaşındaydı. Evli ve iki çocuk babasıydı. Deprem sırasında Adıyaman’da olan aile, göçük altında kalarak hayata veda ettiler. Sevenlerini üzen bu haber, yürekleri sızlattı. Arama kurtarma ekipleri ailenin cansız bedenine ulaştılar.

Bunun yanı sıra, bölgede enkaz altında kalanlar kurtarılmaya devam ediliyor. Bazen tanıdık isimlere denk gelinirken bazen bu şekilde üzücü haberlerde gelmeye devam ediyor. Bölge için yardım sürüyor.