EkonomiEditörün SeçtikleriGenel

Çalışanları heyecanlandıran promosyon açıklaması: 10 bin TL promosyon verilecek! Resmen duyuruldu

Çalışanlar şubat ayından itibaren zamlı maaşlarını almaya başladı. Maaş promosyonları da bazı kurumlar tarafından çalışanlara verilmeye devam ediliyor. Gelen son habere göre çalışanları heyecanlandıran promosyon açıklaması geldi! 10 bin TL promosyon ödemesi yapıldı. Detaylar ayrıca açıklandı.

Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan almaya söz veren emeklilerden sonra çalışanlara da güzel haberler gelmeye devam ediliyor. Çalışanlar kurumlarından promosyon ödeme müjdelerini duymayı bekliyor. Bu kapsamda verilecek promosyon ödemelerine ilişkin haberler de peş peşe açıklanıyor. Bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, müdürlükler resmi olarak duyurularını yapıyor.

10 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Çalışanlar maaş promosyon ödemelerini almaya başladı. Son olarak Türkiye Liman, Dok ve Gemi Sanayii İşçileri Sendikası’nın sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

– 01/01/2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üyelerimizin ücretlerine %55-%60 aralıklarında ek zam alınmıştır.

– Özel bir banka ile yapılan anlaşma neticesinde 1 hafta içerisinde üyelerimizin hesaplarına promosyon olarak 10.000 TL yatacaktır. Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz”

EMEKLİLERE NE KADAR PROMOSYON VERİLİYOR?

Emeklilere verilen promosyon ödemeleri bankalardan bankalara göre değişkenlik gösteriyor. Ortalama promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Maaşı Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL