EkonomiEditörün SeçtikleriGenel

Yüksek faturalardan şikayet edenler dikkat: Su faturalarında yüzde 50 indirim müjdesi! Binlerce aile yararlanabilecek

Evine gelen yüksek faturalardan şikayet eden vatandaşlara güzel haber geldi. Belediyeler son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Çeşitli isimler altında destek ödemesi yapan belediyelere bir yenisi daha eklendi. Su faturalarında yüzde 50 indirim müjdesi verildi! Binlerce aile yararlanabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediyeler de yardım kampanyalarını peş peşe açıklıyor.

SU FATURALARINDA İNDİRİM MÜJDESİ

Su faturalarında indirim müjdesi verildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama geldi. Belediye, yapmış olduğu açıklamasında ihtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 indirim yaptığını belirtti.

10 BİN AİLE İNDİRİMDEN YARARLANABİLECEK

Konuya ilişkin paylına paylaşımında ”Gıda Bankamızdan ihtiyaç sahibi 12 bin aileye her ay düzenli olarak ücretsiz gıda alışveriş hizmeti veriyoruz. İhtiyaç sahibi 10 bin ailenin su faturalarında yüzde 50 indirim sağladık. Gaziantep Büyükşehir olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” ifadeleri yer aldı.