Ekonomi

Arkadaşına davet kodu ile banka hesabı açtıran 1000 TL kazanacak!

Bankaların belirli dönemlerde sundukları kampanyalar ek bir masrafa girmeden kazançlı çıkabilmeyi kolaylaştırıyor. Akbank’ın kod paylaşımına özel toplamda 1000 TL kazandıran kampanyası başladı.

Daha önce Akbank’lı olmamış yakınlarını bankaya davet edenler chip para kazanmanın mutluluğunu yaşayacak. Kişiye özel davet koduna erişmek isteyenlerin Akbank’lı olup uygulama üzerinden katılım linki oluşturması gerekiyor.

AKBANK İLE 1000 TL CHİP PARA NASIL KAZANILIR?

Akbank’ın davet kodu paylaşımına kazandıran kampanyasının detayları duyuruldu. Kampanya dönemi devam ederken her müşteri için özel bir davet kodu hazırlanıyor. Davet kodunu alan kişinin mobil uygulama üzerinden Akbank’lı olma adımlarına tamamlaması gerekiyor. Hesap açılışı gerçekleştikten sonra chip para otomatik olarak davet eden kişinin hesabına yatırılıyor.

Akbanklılar her yakın için 250 TL toplamda 1000 TL chip para kazanıyor. 28 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin tanıdıklarını Akbank mobil uygulama üzerinden gönderdikleri davet kodu ile banka müşterisi yapması yeterli oluyor.

AKBANK İLE 1000 TL CHİP PARA KAZANDIRAN KAMPANYANIN DETAYLARI PAYLAŞILDI!

Kampanya dönemi boyunca her Akbank’lı en fazla 1000 TL chip para kazanabilir. Kazanılan chip paralar Akbank kart ya da kredi kartına yüklenir. Kampanya kapsamında davet kodundan faydalanmak isteyenlerin Akbank’a kart, Wings kredi kartı ya da Axess kredi kartı sahip olması gerekiyor. Paylaşımı yapılan kişi Akbank müşterisi olduğu anda hesaba otomatik olarak chip paralar yükleniyor.

Kazanılan chip paraların hesaba yüklendiğine dair otomatik sms gönderiliyor. Kampanyadan yalnızca bireysel müşteriler fayda varabilir. Akbank personelleri ya da şahıs firmaları kampanyaya katılamaz. Kampanya 18 ve 70 yaş arasındaki banka müşterileri için geçerlidir. Davet edilen kişilerin bu yaş aralığında olması gerekir.