Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Acı haber bugün geldi: Ünlü isim dün hayatını kaybetti! Son dakika duyuruldu

Acı haber bugün geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden sürekli basın kartı sahibi olan Sevim Canel hayatını kaybetti. 21 Ocak tarihinde hayatını kaybettiği ifade edilen Canel’in kim olduğu internet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldığı görüldü.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden Sürekli Basın Kartı sahibi Sevim Canel dün hayatını kaybetti. 21 Ocak tarihinde hayatını kaybettiği belirtilen Sevim Canel için bir mesaj yayımlandı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLANDI

Söz konusu mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

“Değerli meslektaşımız TRT prodüktörlerinden Sevim Canel’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Canel’in ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz.”

SEVİM CANEL KİMDİR?

1945 yılında Çankırı’da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fransız Filolojisi bölümünden mezun oldu. Mesleğe 1967 yılında TRT’de başladı. TRT İstanbul Radyosu’nda prodüktör olarak çalıştı. “Bir Gül Bahçesi” adlı çocuk öyküleri kitabı yayımlandı. Sürekli Basın Kartı taşıyordu.