Editörün SeçtikleriEski Hükümlü Alım İlanlarıİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

ETİ Maden Müdürlüğü sürekli işçi alımı yapıyor: KPSS şartı yok! Başvurular İŞKUR üzerinden

İŞKUR üzerinden bugün yeni bir personel alımı yayımlandı. Yayımlanan son ilana göre ETİ Maden Müdürlüğü sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartsız yapılacak 2 sürekli işçi alımı için başvuru detayları belli oldu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre sürekli işçi kadrosundan alım yapılacak. Başvuru şartları da ayrıca açıklandı. 18 yaşından büyük adayların başvurabileceği bu personel alımının eski hükümlü ve terör mağrurları arasından yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Yapılacak alımlarda şu ifadeler kullanıldı:

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR), Lise ve Dengi Okul mezunu 2 eski hükümlü/TMY daimi işçinin, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde yer alan hükümlere göre açıktan alınmasını teminen Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezine işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 23.01.2023 tarihi itibarıyla yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 2 eski hükümlü/TMY daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin ilanı takip etmeleri gerekmektedir.