Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

KPSS puanı olanlar dikkat: Milli Saraylar 310 kamu personeli alıyor! Başvuru şartları belli oldu

Yeni yıla girmemizle birlikte kamu personel alımları da hız kazandı. Gelen son ilana göre Milli Saraylar bünyesine 310 kamu personeli alımı yapıyor. Başvurular 3 Ocak tarihinde başlamış olup, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. KPSS puanı ile yapılacak olan alımların 231 tanesi sözleşmeli personeli, 79 tanesi de işçi alımı olarak yapılacak. İşte detaylar..

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı yeni bir ilan yayımladı. Buna göre 231 adet sözleşmeli personel ve 79 sürekli işçi alımı yapılacak. Kamuya toplam da 310 personel alımı yapılacağı açıklandı. Çeşitli meslekler için kadroların açıldığı görüldü. İşte kadro dağılımı:

KADRO DAĞILIMI

Kadro dağılımı, 1 Çözümleyici, 4 Büro Personeli, 4 Müze Görevlisi, 42 Restoratör, 4 Tekniker, 11 Teknisyen, 7 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 69 Destek Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 79 işçi şeklinde olacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvurular 3 Ocak tarihinde başladı. 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan personel alımına başvurular İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. Başvurular online olacak olup, şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvuruları kabul edilmeyeceği açıklandı.

KPSS PUANI OLANLAR DİKKAT

Alımlarda KPSS puanının dikkate alınacağı belirtildi. Sözleşmeli kadrosuna başvuracak olan adayların mezun oldukları son okul türüne göre ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan alma şartları bulunuyor.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru özel şartlarına sahip olmak,

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlara sahip olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş olmak.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Milli Saraylar 231 sözleşmeli personel alımı ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN

Milli Saraylar 79 işçi alımı ilanı detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN