Adalet PersoneliEditörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

Adalet Bakanlığı memur alımına başladı: 18-35 yaş arası başvurabilecek! Adalet Bakanlığı e-Devlet başvuru formu

Yeni yılın ilk iş gününde memur alım ilanları peş peşe gelmeye başladı. Gelen bir son dakika haberine göre Adalet bakanlığı Adli Tıp Kurumu kadrolu memur alımı yapacağını açıkladı. 18-35 yaş arası adayların başvurabileceği personel alımına ilişkin başvurular 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. Detaylar haberimizde..

Adalet Bakanlığı’na bağlı Adli Tıp Kurumu memur alımı yapacağını açıkladı. Çeşitli birimler için yapacağı memur alımında KPSS puan şartı bulunuyor. 70 ve üzeri puan alanların başvurusu geçerli sayılacak.

19 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Adli Tıp Kurumu, taşra ve merkez teşkilatlarında çalıştırmak üzere 19 memur alımı yapacak. KPSS 2022 puanlarının geçerli olacağı alımlarda adaylarda aranan şartlar şu şekilde açıklandı:

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Bilişim Mühendisi: 4 personel

Makine-Mekatronik Mühendisi: 4 personel

Kimya Mühendisi: 2 personel

Kimyager: 2 personel

Biyolog: 7 personel

Başvuru Genel Şartları

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) 1Ocak 2023 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

c) Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak

ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Kamu haklarından mahrum olmamak

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını 2 Ocak saat 10.00’dan itibaren 15 Ocak 2023 saat 23.59’a kadar yapabilecek. başvurular, e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden yapılacak. adaylar her bir kadro için sadece 1 başvuru yapabilecek.

SÖZLÜ SINAV BİLGİSİ

İlan edilen tüm kadrolar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra ilan edilecektir.

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN