Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanatSağlık

Esra Ezmeci’den şaşırtan tavsiye: “Cinsel ilişkinden hemen önce bunu yapın” dedi! Herkes şoke oldu

Son dönemlerde kullanıcılarına ve takipçilerine verdiği cinsel ilişki tavsiyeleri ile gündem olan Esra Ezmeci şoke eden bir açıklama yaptı. Cinsel ilişki önerilerine bir yenisini daha ekleyen Ezmeci, Kanuni Sultan Süleyman ve eşi Hürrem Sultan’ın bu şekilde cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. İşte Esra Ezmeci’nin o açıklaması

Sosyal medyada aktif olan Esra Ezmeci, cinsellik sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Psikolog Esra Ezmeci Instagram hesabından canlı yayın açarak, takipçilerine verdiği tavsiyelerle gündem oldu. Cinsellikle ilgili tavsiyesi ile dikkat çeken ünlü psikolog cevabı ile şaşırttı.

“ÖZEL BÖLGENİZE SÜRÜN” DEYİP…

Lavanta yağının uyarıcı bir özelliği olduğunu söyleyen Ezmeci, “Hürrem’in cinsellikte en çok kullandığı şey lavanta yağıdır. Lavanta yağı özel bölgenize dokunduğu zaman özel bir uyarılma hissedeceksiniz, sıcaklık gibi yanma gibi” dedi.

YARIM SAAT ÖNCE YAPIN

Takipçilerine, lavanta yağının sıcaklığını hissetmemeleri için üstüne bir de tavsiye veren Ezmeci, “Orta boy bir tampon kullanın. Üzerine bir iki damla lavanta yağı kullanın ve tamponu yerleştirin. Bunu ilişkiden yarım saat önce yapın. İlişkiye gireceğiniz zaman tamponu atın ve öyle ilişkiye girin” diye konuştu.