GenelEditörün Seçtikleri

Sporcunun ve sporun dostu belediyeler

Spora ve sporcuya verdikleri destekle ülkemizde birçok organizasyona ev sahipliği yapan belediyelerin başarı hikayelerini ve proje hikayelerini derledik. Süper Lig gol Seyhan Belediyespor Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilk periyotta 1. Lig A Grubu’na yükselen erkek hentbol takımını tebrik ederek, bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.

Akay, geçen sezon playofflarda kaçırdıkları Süper Lig’e bu sezon sonunda yükseleceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Akay şampiyonluğa inanıyor Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, erkek hentbol takımının yarıyı lider tamamlayarak ligin ilk yarısında başarılı sonuçlar elde ettiğini belirterek, “Adana Süper Lig’i temsil eden erkek hentbol takımı olmazsa olmazdır. Belediyespor Kulübü biz de eminiz. Umarım ikinci yarıda güzel sonuçlar alır ve önce play-off sonra da şampiyonluğu kazanarak birinci lige çıkarız. Hedefe giden yolda her fırsatta desteğimizi esirgemeyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda daha fazla Adanalı hentbol taraftarını tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.

2. yarı 14 Ocak’ta şunları söyledi: “İlk yarıyı lider tamamladık. Önemli olan sezon sonunda lider olmak. Ben sporcularıma güveniyorum. Bizleri her zaman destekleyen ve desteğini esirgemeyen başta Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay olmak üzere kurulumuza teşekkür etmek istiyorum.”Mariobet