GenelEditörün Seçtikleri

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Milli Piyango 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları! Şanslı numaralar

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için gözler Milli Piyango’ya çevrildi. Pazartesi, Çarşamba ve cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar..

Şanslı numaralarını oynayarak büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler, tercihini bugün Çılgın Sayısal Loto’dan yana kullanıyor. Milli Piyango 26 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oluyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Şans oyunu severler tarafından merakla takip edilen ve haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Aralık akşamı saat 21:30’da gerçekleşecek. Sonuçları, açıklanmasının ardından Milli Piyango’nun resmi sitesi üzerinden veya haberimiz aracılığıyla takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI NEDİR?

Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kurallarına göre birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilen vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlar olmaktadır.