Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

2022 bitmeden 86.168 kişi işe alınacak: KPSS’siz sınavsız mülakatsız personel alımı! İşçi, güvenlik görevlisi, garson, sekreter, büro memuru, satış danışmanı

İŞKUR üzerinden güncel personel alımları devam ediyor. Gelen son habere göre yeni yıl öncesi 86.168 kişi işe alınacak. KPSS, sınavsız ve mülakatsız yapılacak personel alımında çok sayıda meslek için alımın yapılacağı açıklandı. Özellikle işçi, güvenlik görevlisi, garson, sekreter, büro memuru ve satış danışmanı başta olmak üzere çok sayıda kadroda eleman alınacak.

İş arayan vatandaşlar İŞKUR’un açık iş sayfasını sürekli olarak inceliyor. A’dan Z’ye kadar pek çok meslek için alımlar başladı. Adaylar için alımların şu anda özel sektöre yapılacağı ifade edilirken, KPSS ya da sınav şartının aranmayacağı belirtildi.

İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

İş ilanlarına başvurmak isteyenlerin belirtilen birtakım şartları taşıması gerekiyor. Genel şartlar İŞKUR tarafından şu şekilde açıklandı:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması

Vardiyalı çalışabilecek

Aktif ve dinamik çalışabilmek

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydının temiz olması

SINAV ŞARTI YOK

Alımlar özel sektörlere yapılacak. Bu sebeple KPSS şartı aranmayacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan son bilgiye göre 86.168 personelin alınacağı ifade edildi.

İlanları incelemek için BURAYA TIKLAYIN