Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Sosyal medyadan paylaştı: İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya’dan kötü haber! Sevenlerini üzdü

2019 yılında hayatını Ali Atay ile birleştiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. 2019 yılında evlenen Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı. Güzel oyuncu şimdi kızı Süreyya’yı kucağına almak için geri sayıma geçti. Ancak sosyal medyadan bir paylaşım yapan Hazal Kaya sevenlerini üzdü.

Fikret Ali’den sonra kızını kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncunun ikinci anneliğini deneyimlemesi için sayılı günü kaldı. Doğumun Türkiye’de olacağını söyelyen Hazal Kaya, kızlarının adını Süreyya olarak açıklamıştı.

“SÜREYYA GELİYOR”

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamasında “İkinci ismini ilk defa açıklayayım. İkinci ismi; Süreyya olacak. Biz eski isimleri daha çok seviyoruz. Süreyya geliyor. Ben kutlama ve organizasyondan çok hoşlanmıyorum ama belli de olmaz. O an ne hissedersem o şekilde olur” demişti.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Kızını kucağına almak için geri sayım yapan Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Hasta olduğunu ve evde dinlediğini ifade eden Hazal Kaya, bu haberi ile sevenlerini üzdü.

Hikayesinde durumunu paylaşan güzel oyuncu, “Naptınız? Ben Wednasday izliyorum, aşırı sevdim. İki güne iyileşiyorum bu arada.. 777, aldım kabul ettim, oldu bile filan dedim ne gerekiyorsa yaptım” açıklamasını yaptı.