Editörün SeçtikleriGenel

Herkesten tam not alan CUMA MESAJLARI: Cuma mesajları resimli, kısa, ayetli, anlamlı, yazılı! Hayırlı yeni cumalar mesajları 2022

Tüm Müslüman aleminin önemli verdiği mübarek Cuma günü geldi. Cuma gününün anlam ve önemi kapsamında sevdiklerinin cumasını kutlama isteyenler hayırlı cumalar mesajları araştırması yapıyor. Farklı, resimli, kısa, uzun, anlamlı ve hadisli en güzel Cuma mesajları sizler için derlendi. İşte 15 Aralık Cuma mesajları

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI: Sevdiklerinin cumasını tebrik etmek isteyenler internet üzerinden sabah erken saatlerde Cuma mesajları resimli, kısa, pinterest, ayetli, anlamlı, yazılı, hadisli! Hayırlı cumalar mesajları resimli 2022 yeni araştırmasına başladı. Sevdiklerinize hem SMS hem de Whatsapp üzerinden gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajları

18 KASIM HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI

Bazı kimseler cuma namazlarını terk etmekten ya vazgeçerler veya Allah Teâlâ onların kalplerini mühürler de gafillerden olurlar. (Müslim, Cuma 40)

Af dilemekten çekinmeyin, Hiçbir günah Allah’ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar. Selam ve dua ile.

Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıa! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

“Göklerdeki ve yerdeki her şey, mülkün sahibi, mukaddes, mutlak güç sahibi, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah’ı tespih eder.” (Cuma Suresi 1. Ayet)

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Cumamız mübarek olsun.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin inşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Biz her bir insanın kaderini kendi çabasına bağlı kaldık. Hayırlı Cumalar.

Allah affedicidir, Kerim’dir. Bu mübarek günde, dualarınıza bizi de eklemeyi unutmayın. Cuma gününüzü tebrik ederim.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70) Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.

Kalplerimizden ve dillerimizden Allah adı eksik olmasın. Cumamız mübarek olsun.

Allah’ın dualarınıza icabet ettiği bir cuma günü geçirmeniz dileğiyle, cuma gününüzü tebrik ederim.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.