Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

4 Kasım hastane alım ilanları yayınlandı: Hastanelere temizlik görevlisi, klinik destek elemanı ve hasta kabul kayıt görevlisi alınıyor! En az ilkokul mezunu..

İş arayan milyonlarca kişiye Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden müjde geldi. Gelen bir son dakika haberine göre hastane alım ilanları güncellendi. 4 Kasım İŞKUR hastane alım ilanlarına göre hastanelere temizlik görevlisi, klinik destek elemanı ve hasta kabul kayıt görevlisi alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu olan adayların başvurabileceği ilanlarda yaş ve sınav şartı yok!

Hastanelere çeşitli meslekler üzerinden alım yapılacak. Yapılacak olan personel alımı özel sektör olduğu için sınav şartının aranmayacağı belirtildi. Ancak alımlar İŞKUR üzerinden olduğu için hem özel hem de genel İŞKUR şartlarını taşımak gerekiyor.

ÇEŞİTLİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK

İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan ilanlarda farklı şehirler için hastane personellerinin alınacağı belirtildi. Özel hastane ve sağlık merkezlerine yapılacak alımlara başvurmak için başvurularınızı İŞKUR üzerinden yapabilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilkokul mezunu olması,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

18 yaşını geçmiş olması,

İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN ALINACAK

Alımlar şu an için sadece online İŞKUR üzerinden yapılacak. Hastanelere temizlik görevlisi, klinik destek elemanı ve hasta kabul kayıt görevlisi alımları her geçen gün yenilenmekte ve güncellenmektedir. Sizler de aşağıdaki link üzerinden ilinizdeki hastane ve sağlık kurumlarına yapılan personel alımlarını takip edebilirsiniz.

HASTANE PERSONEL ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN