EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Akbank müşterisi olanlara müjdeli haber verildi! Hemen mutlaka başvuru yapın: 3 ay boyunca hediye edilecek

Akbank internet sitesi üzerinden Vodafone kampanyasını müşterilerine duyurarak dev fırsatı paylaştı. Bu noktada Akbank tarafından bir duyuru yayımladı ve müşterilerine özel tanımladığı davet kodunu giren ilk kez Akbanklı olan vatandaşlar 3 ay boyunca her ay 10 GB internet hediye edileceği aktarıldı. Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında Vadafone Yanımda uygulaması ile kampanya ekranından davet kodunu alarak 3 ay boyunca her ay 10 GB internetten faydalanılabileceği aktarıldı.

AKBANKLILAR YARARLANABİLİR

Kampanyaya katılmak için Akbank Mobil’den “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak çıkan ilk sayfada size özel ve tek seferlik verilen davet kodunu girerek adımların takip edilmesi ve Akbanklı olma sürecinin tamamlanması gerektiği belirtilen Akbank’ın duyurusunda kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanların yararlanabileceği ifade edildi.

Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Kampanya Akbank şubelerinde geçerli olduğu belirtildi kampanyadan bir kere yararlanılabileceği ifade edildi.

10 GB HEDİYE EDİLECEK

Kampanyaya katılmak için Vodafone faturalı hat sahibi olunması gerektiği hediyenin aylık 10 GB, hak kazanılması durumunda takip eden ayda yüklenmeye başlayacak ve yüklendiği günden sonraki gelen 2 ayda da aynı gün yenileneceği belirtilen duyurunun devamında Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak ve çıkan ekranda özel davet kodunu girerek adımların takip edilmesi yeterli olduğu aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyadan sadece aktif Vodafone faturalı hat aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan hatlar üzerinden kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 70 yaşın altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin aylık 10 GB kazanabilmesi için 70 yaşın altında olması gerekmektedir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.