Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanları

Belediye yaş sınırı olmadan işçi alımına başladı: İşe ihtiyacı olanlar hemen başvursun! Emekli olmayanlar işe alınacak

Kamu kurumları personel alımlarına yaz kış demeden devam ediyor. Gelen bir son dakika haberine göre belediye yaş sınırı olmadan işçi alımına başladı. İşe ihtiyacı olanların hemen başvurması gerektiği belirtildi. Emekli olmayan vatandaşlar işe alınacak. Balıkesir Edremit Belediyesi işçi alım detayları haberimizde..

Balıkesir Edremit Belediyesi İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Beden işçisi kategorisinde yapılacak olan alımda toplam da 30 kişi işe alınacak. Yaş sınırı olmayan personel alımında başvurular başlamış olup, son başvurular 12 Ekim tarihine kadar devam edecek.

30 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Belediyeler ihtiyaçlarına göre personel ihtiyaçlarını İŞKUR üzerinden karşılıyor. İŞKUR kurum işçi alım ekranı üzerinden yeni bir personel alımı yayımlandı. Balıkesir Edremit Belediyesi personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre alımların şu an için geçici olduğu belirtildi.

YAŞ ŞARTI YOK

Belediyenin yayımladığı personel alım ilanına göre başvuracak ve işe alınacak adaylarda yaş şartının aranmadığı belirtildi. Başvuru tarihi ve şekli de ayrıca açıklandı.

BAŞVURU ŞEKLİ VE ZAMANI

Adaylar ilan için başvurularını 12 Ekim 2022 tarihine kadar, Camivasat Mah. Park Cad. B Blok No: 8 Edremit / Balıkesir adresine yapabilecekler.

BAŞVURU DETAYLARI AÇIKLANDI