Bilim, Teknoloji

Turkcell “tık diye” aylık 2 GB cepten internet hediye kampanyasını duyurdu!

Yükselen enflasyonla birlikte artan ihtiyaç ödemeleri de cep yakmaya devam ediyor. Vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamak adına markaların ve işletmelerin sunduğu kampanyaları değerlendirerek tasarruf sağlayabilecekleri yolları araştırıyor. Bu kapsamda birçok mağaza, banka, marka ve işletme müşterilerine cazip kampanya teklifleri sunuyor. Bu cazip tekliflerden biri de şimdi Turkcell’den geldi. Turkcell, internet ihtiyacını uygun yöntemlerle karşılamak isteyenlere eşsiz bir kampanya sunuyor.

Cepten internet kullanımı için en uygun yöntemleri araştıran vatandaşlara cazip bir kampanya teklifi Turkcell’den geldi. Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Turkcell, sunduğu kampanya kapsamında “Tık diye Turkcell’li” olanlara, 4 ay boyunca, ayda 2 GB cepten internet hediye ediyor. Turkcell’in sunduğu hediye internet kampanyasından yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

TURKCELL’DEN AYLIK 4 GB İNTERNET KAMPANYASI

Turkcell, internet ihtiyacını gidermek ve uygun fiyatlarla daha fazla internet kullanımı elde etmek isteyenlere benzersiz bir cepten internet kampanyası sunuyor. Turkcell, “Yeni Müşteri Hediye İnternet Kampanyası” kapsamında, yeni faturalı hat sahibi olanlara 4 ay boyunca ayda 2 GB cepten internet hediye ediyor.

31 Aralık 2022 tarihine kadar devam eden kampanya dahilinde, turkcell.com.tr adresi üzerinden talepte bulunarak numarasını başarılı şekilde Turkcell’e taşıyan veya yeni hat alan abonelere, 4 ay boyunca geçerli aylık 2 GB internet hediye ediliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin numara taşıma veya yeni hat alma işlemlerini “turkcell.com.tr” adresi üzerinden yapması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Turkcell’in sunduğu kampanyadan sadece yeni hat sahipleri yararlanabiliyor ve bir GSM numarası kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabiliyor. Yurtiçinde geçerli olan hediye 2 GB cepten internet, 3. şahıslara transfer edilemiyor ve bir dönemde kullanılmayan haklar, sonraki döneme devredilmiyor. Diğer yandan Turkcell, 23 Kasım 2022’den önce turkcell.com.tr üzerinden sadece teslim süreci ile yapılan numara taşıma taleplerinde de 6 ay 1 GB hediyesi sunuyor.