Emlak

Ziraat Bankası’ndan görülmemiş emlak fiyatları: 35 bin TL’den başlayan fiyatlar ile gayrimenkul sahibi olmak hala mümkün!

İhalesinde sona yaklaştığı gayrimenkuller için uyarılar vermeye başlamış olan Ziraat Bankası, bir işyeri ile bir taş ev ve arsası için ihale sonu dedi. Her iki gayrimenkulün ihalesini de dört gün içerisinde tamamlayacak olan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı gayrimenkulleri, 35 bin TL’den başlayan fiyatlar ile ihaleye açtı.

ZİRAAT BANKASI’NIN BALIKESİR’DEKİ İŞYERİNİN İHALESİ 4 GÜN İÇERİSİNDE SONA ERİYOR

İhalesinde sona geldiği gayrimenkulleri kamuoyuna bildirmeye devam eden Ziraat Bankası, bugün itibariyle bir işyerini daha ihalesinin sonuna yaklaştığı gayrimenkulleri arasına ekledi. Bu işyerini Balıkesir ilinin Burhaniye ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nden satışa koymuş olan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı işyerinin ihalesinin 4 gün içerisinde sona ereceğini açıkladı. İşyerinin genişliğini 55 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildirdi. Bu işyeri için ihaleyi 510 bin TL’den açan Ziraat Bankası, ihaleye aldığı son teklifi ise, 515 bin TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, KONYA’DAKİ EV VE ARSASI İÇİN İHALEYİ 4 GÜN İÇERİSİNDE BİTİRİYOR

Ziraat Bankası’nın ihalesinin sonuna geldiği gayrimenkulleri arasında Konya ilinden de bir gayrimenkul yer aldı. Konya ilinden bir taş ev ile arsasını satışa koyan Ziraat Bankası, taş ev ve arsanın Konya ilinin Taşkent ilçesinin Balcılar Orta Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Bu gayrimenkul depo ve antrepo olarak kullanıma da uygun olduğunu belirten Ziraat Bankası, gayrimenkulün kullanım alanını 65 metrekare olarak açıkladı. İhalesi 35 bin TL’den başlayan bu gayrimenkul için son teklifi de 35 bin TL olarak almış olan Ziraat Bankası, bu gayrimenkul için başlamış olan ihalenin de dört gün içerisinde sona ereceğini duyurdu.