Emlak

Halkbank, Büyükşehirlerden 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni konutlar satışa çıkardı! İçlerinde Ankara’da yer alan konutlar da var…

İcralık konut satışlarında çok sayıda alternatif sağlayan bankalardan biri olan Halkbank, bu hafta da seçenekleri arasına yenilerini ekledi. Özellikle satışa çıkardığı yeni konutlar ile dikkat çeken Halkbank, Ankara’dan satışa çıkardığı iki yeni konut ve Diyarbakır’dan satışa çıkardığı bir yeni konut için ihale sürecini başlattı. İhaleleri internet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu konutlar hakkında detaylı bilgi veren Halkbank, konutların her birinin özelliklerini kamuoyuna bildirdi.

HALKBANK, DİYARBAKIR’DAN BİR YENİ KONUT SATIŞA KOYDU

Bu hafta itibariyle ihalesini başlattığı icralık konutları kamuoyu ile paylaşan Halkbank, satışa çıkardığı konutların özelliklerine dair vatandaşları bilgilendirdi. Bu bilgilendirmeye göre; Halkbank, yeni satışa koyduğu konutlardan birini Diyarbakır ilinden satışa çıkardı. Bu konutu Diyarbakır ilinin Silvan ilçesinden satışa çıkaran Halkbank, konutun ilçesinin merkezi lokasyonlarından birinde yer aldığını bildirdi. Satılık olan bu konutun fiziksel özellikleri hakkında da bilgi veren Halkbank, konutun kullanım alanını 116 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Halkbank, bu konut için başlattığı ihaleyi 225 bin TL’den açtı.

HALKBANK, ANKARA’DAN İKİ YENİ KONUTU SATIŞA ÇIKARDI

Halkbank’ın yeni satışa koyduğu konutlar arasında başkent Ankara’dan da konutlar yer aldı. Satışa çıkardığı Ankara konutlarının birini Beypazarı ilçesinden satışa koyan Halkbank, diğerini ise, Gölbaşı ilçesinden satışa koydu. Beypazarı ilçesinden satışa koyduğu konutun kullanım alanını 238 metrekare olarak ilan eden Halkbank, Gölbaşı ilçesinden satışa koyduğu konutun kullanım alanını ise, 588 metrekare olarak ilan detayına ekledi. Her iki konut için de emsallerinin altında bir ihale başlangıç bedeli belirlemiş olan Halkbank, Beypazarı ilçesindeki konut için ihaleyi 385 bin TL’den açarken; Gölbaşı ilçesindeki konut için ihaleyi 7,5 milyon TL’den açtı.