Emlak

Vakıfbank, 228 bin TL’den başlayan fiyatlar ile işyeri sahibi olmak isteyenlere seslendi: satın almak için son 2 gün!

Satışa çıkardığı icralık ihalelerin bazıları için ihale sonu uyarısı veren Vakıfbank, sona geldiği ihaleleri bugün itibariyle kamuoyuyla paylaştı. Sona geldiği ihaleler arasında işyerleri ihaleleri de bulunduran Vakıfbank, Trabzon ilinden bir adet; Kocaeli ilinden ise, iki adet işyeri için son 2 gün dedi.

VAKIFBANK, TRABZONDA’Kİ İŞYERİNİ 2 GÜN İÇERİSİNDE SATACAĞINI AÇIKLADI

Satışa çıkardığı tüm işyerleri hakkında ihaleye girmek isteyen vatandaşları bilgilendirebilmek adına detaylı bir bilgi sağlamaya özen gösteren Vakıfbank, her işyeri için bir e-İhale yayınladığı gibi bu işyeri için de yayınladı. Vakıfbank’ın yayınladığı bu ilana göre, işyerinin Trabzon ilinin Araklı ilçesinin Merkez Mahallesi’nde yer aldığı öğrenildi. İşyerinin dükkan veya mağaza olarak kullanıma uygun olduğu ilan detayına ekleyen Vakıfbank, işyerinin genişliğini ise, 95 metrekare olarak duyurdu. İhalesi iki gün içerisinde sona erecek olan bu işyeri için Vakıfbank’ın istediği ihale başlangıç bedeli ise, 228 bin TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK, KOCAELİ’NDEKİ İŞYERLERİNİN İHALESİNİN 2 GÜN İÇERİSİNDE BİTECEĞİNİ DUYURDU

Vakıfbank’tan satılık işyerleri arasına iki yeni ilan da Kocaeli’nden eklendi. Kocaeli’nde yer alan iki işyeri için ihale sürecini başlatan Vakıfbank, her iki işyerinin de Kocaeli ilinin Kartepe ilçesinin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nden satışa çıktığını duyurdu. Her iki işyerinin de aynı apartmanın zemin katında yer aldığını belirten Vakıfbank, işyerlerinin dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti. İşyerlerinin genişliklerine dair de bilgi veren Vakıfbank, işyerlerinin genişliklerini 219 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan her iki işyeri için de ihalenin 2 gün içerisinde sona ereceğini duyuran Vakıfbank, ihalelerin 1 milyon 355 bin TL’den başladığını kamuoyuna bildirdi.