Emlak

İstanbul’dan bu ay satışa çıkarılan işyerlerinin fiyatları 660 bin TL’den başlıyor! Satışlar Halkbank tarafından gerçekleştiriliyor! Sakın kaçırmayın…

Yeni gayrimenkuller ile bu haftayı açan Halkbank, satışa çıkardığı yeni gayrimenkul arasında İstanbul ilinden de gayrimenkuller bulundurdu. İstanbul ilinden üç yeni işyerini ihaleye başlatan Halkbank, her işyeri için piyasa değerinin altında ihale başlangıç bedeli belirledi.

HALKBANK, İSTANBUL’DAN YENİ İŞYERLERİ SATIŞA ÇIKARDI

Yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında sadece kendi bünyesinde bulunan gayrimenkuller bulundurmayan Halkbank, bu hafta itibariyle HalkGYO bünyesindeki gayrimenkuller için de ihale sürecini başlattı. Bu gayrimenkullerden birinin İstanbul ilinde yer aldığını duyuran Halkbank, gayrimenkulün bir işyeri olduğunu belirtti. İstanbul ilinin Şişli ilçesinden satışa çıkan işyerinin genişliğinin ise 15880 metrekare olduğu öğrenildi. Öte yandan konumu çok cazip olan bu işyerini Halkbank, 413 milyon TL ihale başlangıç bedeli ile ihaleye açtı.

HALKBANK, İSTANBUL’DAN SATIŞA ÇIKARDIĞI YENİ İŞYERLERİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERDİ

Satışa çıkardığı yeni gayrimenkulleri internet sitesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşan Halkbank, bu hafta itibariyle İstanbul’da satışa çıkardığı üç işyerinin ikincisi için de ihale sürecinin başladığını belirtti.  Bu işyerini İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinden satışa koyan Halkbank, işyerinin genişliğini ise 38 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Öte yandan Halkbank’ın satılık olan bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli ise 660 bin TL olarak belirlendi.

HALKBANK, İSTANBUL’DAKİ YENİ İŞYERLERİNİ FARKLI SEMTLERDEN SATIŞA KOYDU

İstanbul’dan satışa koyduğu son işyeri hakkında da kamuoyunu detaylıca bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Halkbank, bu işyerini ise İstanbul ilinin Sultanbeyli ilçesinden satışa çıkardığını açıkladı. Satılık işyeri için detay veren Halkbank, işyerinin genişliğini 86 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Halkbank’ın geniş ve merkezi konumda yer alan bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 792 bin TL oldu.