Emlak

Vakıfbank’tan 45 bin TL’den başlayan 2+0 ve 2+1 daire satışları başladı! Üstelik içlerinde Ankara ve İstanbul konutları da var…

Satışa çıkardığı icralık konutları belirli bir süre ile ihaleye açan Vakıfbank, ihaleye açtığı konutların ihale sonunda kamuoyunu uyarmaya başladı. Bu kez 2+0 ve 2+1 konutlar için ihale sonuna gelen Vakıfbank; Osmaniye, Ankara ve İstanbul’da yer alan konutların ihalesinin 2 gün içerisinde sona ereceğini açıkladı.

VAKIFBANK, OSMANİYE’DEN 45 BİN TL’YE KONUT SATIŞINA BAŞLADI

İhale sonuna geldiği gayrimenkulleri ayrı bir liste ile kamuoyuna bildiren Vakıfbank, bu konutlar içerisinde Osmaniye’den de bir konut olduğunu belirtti. Osmaniye’den satışa koyduğu konutu Merkez ilçesinin Fakıuşağı Mahallesi’nden satışa koyan Vakıfbank, konutun 2+0 büyüklüğünde 34 metrekarelik bir apartman dairesi olduğunu bildirdi. Bu konutun ihalesini 2 gün içerisinde tamamlayacak olan Vakıfbank, konutun ihale başlangıç bedelini ise 45 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK, ANKARA’DAN 180 BİN TL’DEN KONUTLAR SATIŞA ÇIKARDI

Vakıfbank’ın ihale sonuna yaklaştığı bir diğer konut ise, Ankara’dan satışa konmuştu. Ankara’dan satışa çıkardığı konut hakkında da detaylı bilgi veren Vakıfbank, satışa çıkardığı konutun Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Bu bölgede yer alan bir apartman dairesini satışa koyan Vakıfbank, dairesinin genişliğini 100 metrekare; oda sayısını ise 2+1 olarak kamuoyuna bildirdi. Öte yandan ihalesi 2 gün içerisinde sona erecek olan bu konut için ihale başlangıç bedelini de açıklayan Vakıfbank, bu bedeli 180 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN 2 MİLYON 420 BİN TL’YE KONUT SATIŞA KOYDU

Vakıfbank’ın ihalesini tamamlamak üzere olduğu bir diğer konut ise, İstanbul’dan satışa kondu. İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan konutu ihaleye çıkaran Vakıfbank, bu konutun genişliğinin 275 metrekare olduğunu açıkladı. Geniş bir daire satışa çıkaran Vakıfbank, dairenin oda sayısını ise 2+1 olarak bildirdi. Öte yandan ihalesi 2 gün içerisinde tamamlanacak olan Vakıfbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 2 milyon 420 bin TL oldu.