Emlak

Türkiye İş Bankası’nın 300 bin TL’den başlayan bu konutlarına dikkat edin; çünkü her an satışı gerçekleştirilebilir!

İcralık konut satışlarında sona gelmesi halinde kamuoyunu bilgilendiren Türkiye İş Bankası, bugün itibariyle ihalesi bitecek olan konutlarıyla ilgili detaylı bilgi verdi. Aynı zamanda konutlara gelen son teklifleri de duyuran Türkiye İş Bankası, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ÇORUM’DAKİ KONUTU İÇİN İHALE SONU UYARISI VERDİ

Türkiye İş Bankası’nın ihalesini tamamlamak üzere olduğunu belirttiği konutların başında ihalesi bugün itibariyle sona erecek olan Çorum dairesi yer aldı. Çorum ilinin Sungurlu ilçesinin Göller Mahallesi’nde bulanan ve bir kooperatif içerisinde yer alan bir apartman dairesini satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini 117 metrekare olarak ilan detayına ekledi. İhale başlangıç bedeli 300 bin TL olan bu daireye gelen son teklifin ise, 526 bin TL olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, GAZİANTEP’TEKİ KONUTU İÇİN İHALENİN TAMAMLANACAĞINI DUYURDU

Türkiye İş Bankası’nın bugün itibariyle satışını tamamlayacak olduğu konutlar arasında yer alan bir diğer konut Gaziantep ilinden satışa çıkarıldı. Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinin Mücahitler Mahallesi’nde yer alan konut hakkında kamuoyunu aydınlatan Türkiye İş Bankası, konutun 51 metrekare genişliğinde bir apartman dairesi olduğunu açıkladı. Konutun ihalesini 600 bin TL’den başlatan Türkiye İş Bankası, konut için aldığı son teklifi ise, 690 bin TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, AFYON’DAKİ KONUTU İÇİN DE İHALE SONUNA İŞARET ETTİ

Satışını tamamlamak üzere olduğu son konutu Afyon ilinden satışa çıkarmış olan Türkiye İş Bankası, satışa çıkardığı konutun Afyonkarahisar ilinin Merkez ilçesinin Hamidiye Mahallesi’nde yer aldığını duyurdu. Konutun bir apartman dairesi olduğunu belirten Türkiye İş Bankası, konutun genişliğini ise 107 metrekare olarak ilan etti. İhale başlangıç bedeli 485 bin TL olan bu konut için aynı bedelde ilk teklifi alan Türkiye İş Bankası, ihalenin bugün içerisinde sona ereceğini açıkladı.