Gündem

SON DAKİKA… İstanbul metro çalışmasında facia yaşandı! Ölüler ve yaralı var: Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul’da devam eden Sancaktepe metrosu çalışmaları sırasında bir vinç devrildiği belirtilerek olayın hemen ardından çok sayıda ekibin bölgeye sevk edildiği belirtildi. İlk bilgilere göre 3 işçinin yaralandığı olayda daha sonra 2 işçinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü olay yerine giderek bilgi aldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Sancaktepe’de metro inşaatında saat 16.00 sıraların kule vinç bilinmeyen bir neden yıkıldığı belirtilerek ihbar sonrasında çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği paylaşıldı. İlk bilgilere göre 3 işçinin yaralandığı duyurulmuştu ancak son yapılan açıklamada yaralı 3 işçiden 2’sinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor. Kule vincin devrilme anları ise saniye saniye kaydedildi.

KULE VİNÇ DEVRİLDİ

Hastane-Sarıgazi-Çekmeköy-Taşdelen-Yenidoğan metro hattı inşaatının Yenidoğan şantiyesindeki çalışma sırasında kule vinç devrildiği aktarıldı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kazada 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildiği duyuruldu.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerindeki çalışması sürdüğü belirtilirken Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldığı ifade edildi.