Emlak

Vakıfbank’ın 2+1, 3+1 ve 4+1 daireleri 255 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıktı! Üstelik en küçüğü 72 metrekare!

Yeni satışa çıkardığı konutlar ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Vakıfbank, icradan satışa çıkardığı Tekirdağ, Gaziantep ve Mardin ilindeki konutlar yapılacak olan e-İhale ile satılacağını duyurdu. Öte yandan Vakıfbank, ihaleleri 255 bin TL’den başlayan fiyatlar ile başlattı.

VAKIFBANK, YENİ 2+1 DAİRE SATIŞA KOYDU

Yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında kullanım açısından her ihtiyaca uygun büyüklükte konutlar bulunduran Vakıfbank, 72 metrekarelik 2 odalı ve 1 salonlu olan konutları Tekirdağ’dan satışa koydu. Tekirdağ ilinin Ergene ilçesinin Sağlık Mahallesi’nde yer alan iki ayrı konut için satış sürecini başlatan Vakıfbank, her iki konutun da aynı özellikte olduğunu bildirdi. Aynı apartmanda yer alan bu konutların ihale başlangıç bedeli ise, 255 bin TL oldu.

VAKIFBANK, YENİ 4+1 İÇİN SATIŞ İLANI YAYINLADI

Vakıfbank, yeni satışa koyduğu daireler arasında geniş daireler de bulunduğunu açıkladı. Mardin ilinden oldukça geniş bir daire satışa koyan Vakıfbank, oda sayısı 4, salon sayısı 1 olan bu dairenin genişliğini 205 metrekare olarak ilan etti. Dairenin Mardin ilinin Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde yer alan bir apartmanda bulunduğunu belirten Vakıfbank, dairenin ihale başlangıç bedelini ise, 850 bin TL olarak belirledi.

VAKIFBANK, BİR ADET DE 3+1 SATACAĞINI DUYURDU

Vakıfbank’ın yeni satışa çıkardığı bir başka dairenin ise, alıcısına 3 odalı ve 1 salonlu kullanım alanı sunduğu banka tarafından açıklandı. Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde yer aldığı öğrenilen bu 3+1 dairenin ilçeye bağlı olan Yeditepe Mahallesi’nde bulunduğu Vakıfbank tarafından kamuoyuna bildirildi. Burada bulunan bir apartmanda yer alan dairenin genişliğine ilişkin de bilgi veren Vakıfbank, dairenin genişliğini 123 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Vakıfbank, bu daire için 1 milyon 250 bin TL ihale başlangıç bedeli istedi.