Emlak

Ziraat Bankası; Erzurum, Balıkesir, İstanbul demedi 306 bin TL’den başlayan fiyatlar ile konut ve işyerleri satışı gerçekleştireceğini duyurdu! Kaçırmayın…

Satışa çıkardığı icralık gayrimenkullerin çokluğu ile kamuoyunun yakından takip ettiği bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle Erzurum ilinden bir konut; Balıkesir ve İstanbul ilinden birer işyerini daha satışa çıkaracağını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, ERZURUM İLİNDEN YENİ BİR KONUT İÇİN İHALEYE ÇIKTI

Yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında büyükşehirlerde yer alan konut ve işyerleri bulunduran Ziraat Bankası, satışa yeni koyduğu konutu Erzurum ilinin Horasan ilçesinin Adnan Menderes Mahallesi’nden satışa çıkardı. Burada yer alan bir apartmanda bulunan dubleks tipi konut için ihale sürecini başlatan Ziraat Bankası, konutun genişliğinin 220 metrekare olduğunu bildirdi. Aynı zamanda konut için ihale başlangıç bedelini de duyuran Ziraat Bankası, bu bedeli 306 bin TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, BALIKESİR İLİNDEN YENİ BİR İŞYERİ İÇİN İLAN YAYINLADI

Yeni satışa koyduğu gayrimenkuller arasında avantajlı fiyata işyerleri de bulunduran Ziraat Bankası, Balıkesir ilinden yeni bir işyerinin satışı için ilan yayınladı. Yayınladığı ilanda işyerinin Balıkesir ilinin Burhaniye ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer aldığını duyuran Ziraat Bankası, bu işyerinin 55 metrekarelik dükkan ya da mağaza olarak kullanıma uygun olan bir yapı olduğunu açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 510 bin TL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL İLİNDEN YENİ BİR İŞYERİNİ SATACAĞINI AÇIKLADI

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı son işyeri İstanbul ilinde yer alan bir gayrimenkul oldu. İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinin Sarıgazi Mahallesi’nde bulunan bir adet depolu dükkan satışa koyan Ziraat Bankası, bu dükkanın aynı zamanda mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu da kamuoyu ile paylaştı. İşyeri hakkında detaylıca bilgi veren Ziraat Bankası, işyerinin kullanım alanını 130 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu işyeri için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 2 bin 500 TL oldu.