Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Beklenen bekçi alımı ilanı yayımlandı! e-Devletten başvuru yapabilirsiniz: 18-55 yaş arası herkes başvursun

Bekçi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanları yayımlanmaya başladı. Söz konusu bekçi alımı ise Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden yayımlandı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar yayımlandığı belirtildi. Söz konusu bekçi alımı ilanları Ankara ve Kocaeli illeri için yayımlandı. Bu alımlar için genel şartlar paylaşıldı.

BAŞVURU DETAYLARI

Bekçi alımı hakkında detaylara aşağıdaki link üzerinden ulaşılabileceği belirtilirken açılan sayfada ilanın içine girerek e-Devlet ile giriş kısmından e-Devlet şifresi giriş yaparak başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Bunun yanı sıra başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi. Genel şartlara haiz olan adayların ilanlarda belirtilen özel şartlara da haiz olmaları gerekiyor. Bu şartlar ise şöyle paylaşıldı:

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda genel şartlar arandığı belirtildi. Bununla beraber adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde aktarıldı:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

İlanlar için TIKLAYIN.