Emlak

Halkbank, bu arsaların fiyatlarını düşürdükçe düşürdü! Hepsi aynı ilden satılacak! Üstelik 2 bin metrekareden fazla kullanım alanları var…

İcradan gerçekleştirdiği gayrimenkul satışlarına her geçen gün yenilerini ekleyen bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken Halkbank, bu kez indirim haberi ile gayrimenkul alıcılarının karşısına çıktı. Mardin’deki arsaların fiyatında indirime giden Halkbank, üç arsa için yeni fiyatları belirledi.

HALKBANK, MARDİN’DEKİ ARSASININ FİYATINI AŞAĞIYA ÇEKTİ

Sarışa çıkardığı icralık gayrimenkullerde dönem dönem indirime giden Halkbank, bu ay indirime gideceği gayrimenkullerin listesini kamuoyu ile paylaştı. Bu listede Mardin ilinde yer alan bir arsa bulunduran Halkbank, bu arsa hakkında kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Halkbank’tan gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, bankanın satışa çıkardığı arsanın Mardin ilinin Nusaybin ilçesinde yer aldığı öğrenildi. Genişliği 2.351,42 metrekare olan bu arsanın indirim sonrasında ihale başlangıç bedeli ise, Halkbank tarafından 1 milyon 56 bin TL olarak belirlendi.

HALKBANK’IN FİYATINI DÜŞÜRDÜĞÜ DİĞER ARSANIN DA MARDİN’DE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bu ay içerisinde fiyatını düşürdüğü ikinci gayrimenkulü de arsa olan Halkbank, bu arsa hakkında da detaylı bir bilgi vermeyi ihmal etmedi. Diğer arsa ile aynı bölgede bulunan bu arsanın da Mardin ilinin Nusaybin ilçesinden satışa çıktığı öğrenildi. Genişliği daha fazla olan bu arsanın kullanım alanı ise, Halkbank tarafından 2.500,51 metrekare olarak açıklandı. Öte yandan Halkbank’ın bu arsayı indirimden sonra ihaleye açtığı ihale başlangıç bedeli ise, 1 milyon 125 bin TL oldu.

HALKBANK’IN FİYATI DÜŞEN SON ARSASI DA MARDİN’DEN SATIŞA ÇIKTI

Fiyatını düşürdüğü diğer arsası da Mardin’de bulunan Halkbank, bu ay fiyatını düşürdüğü tüm arsaları Mardin ilinden satışa çıkarmış oldu. Mardin ilinin Nusaybin ilçesinden satışa çıkan ve diğer arsalara komşu konumda bulunduğu öğrenilen bu arsanın genişliği ise, Halkbank tarafından 4.158,07 metrekare olarak açıklandı. Öte yandan Halkbank, bu arsanın ihale başlangıç bedelini 2 milyon 400 bin TL olarak indirimli bir şekilde belirledi.