Emlak

İcralık gayrimenkul ilanlarını takip edenlere Vakıfbank’tan güzel haber; 1 konut, 2 işyeri daha 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Merak ile takip edilen icradan satışlar arasına her geçen gün yenilerini eklemeye devam eden bankalardan biri olan Vakıfbank, bugün itibariyle Tekirdağ’dan bir konutun; Kayseri ve Mardin’den ise birer işyerinin satışı için ihale sürecini başlattı.

VAKIFBANK, TEKİRDAĞ’DAN YENİ BİR KONUT SATIŞI İÇİN İLAN YAYINLADI

Yeni satışlarında özellikle sağladığı uygun fiyatlar ile dikkat çeken Vakıfbank, konutlardan birini Tekirdağ ilinden satışa çıkardı. Tekirdağ ilinin Ergene ilçesinde yer alan konutun ilçenin Sağlık Mahallesi’nde yer alan bir apartmanda bulunduğu Vakıfbank tarafından açıklandı. Konut hakkında detaylı bilgi veren Vakıfbank, konutun kullanım alanını 72 metrekare; oda sayısını ise 2+1 olarak açıkladı. Öte yandan Vakıfbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 255 bin TL oldu.

VAKIFBANK, KAYSERİ’DEN BİR DÜKKAN İÇİN SATIŞ İLANI VERDİ

Yeni satışa çıkardığı gayrimenkullerden birini Kayseri ilinden satışa çıkaran Vakıfbank, bu gayrimenkulün bir işyeri olduğunu açıkladı. Kayseri’den satışa çıkardığı işyeri hakkında kamuoyunu bilgilendiren Vakıfbank, işyerinin Melikgazi ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer aldığını belirtti. Genişliği 255 metrekare olan bu işyerinin aynı zamanda depolu olduğu da öğrenildi. Öte yandan Vakıfbank, dükkan olarak kullanıma uygun olan bu işyerini ihaleye 1 milyon TL’den açtı.

VAKIFBANK, MARDİN’DEN DE BİR DÜKKANIN İHALESİNİN YAPILACAĞINI DUYURDU

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller arasında son olarak Mardin’den bir gayrimenkul bulunduran Vakıfbank, Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan bir işyerini satışa çıkardı. Dükkan olarak kullanıma uygun olduğu öğrenilen işyerinin genişliğinin 245 metrekare olduğu Vakıfbank tarafından açıklandı. Öte yandan Vakıfbank, bu geniş dükkanı, 3 milyon 300 bin TL’den ihaleye başlattı.