Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Son dakika: Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinden yeni gelişme var! Karar verildi

Son günlerde magazin gündeminin en önemli konuları arasında Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesi bulunuyor. Boşanma aşamasındalar denilirken, bir kesim de ikilinin arasında bir sorun olmadığını savunuyordu. Ancak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Son dakika: Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinden yeni gelişme var! Boşanıyorlar.. Detaylar haberimizde..

İkinci Sayfa Magazin programının Instagram sayfasında yapılan son habere göre Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti boşanıyor. Hadise’nin evliliği sonlandırmak için boşanma davası açtığı iddia edildi.

2.sayfaoffical Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“BOŞANIYORLAR!

4 ay önce evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler cephesinde flaş gelişme.. 2. Sayfa’nın özel haberine göre, Hadise evliliğini sonlandırmak için düğmeye bastı ve bugün boşanma davası açtı”

Konuya ilişkin taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler bir yıllık ilişkilerini geçtiğimiz mayıs ayında resmiyete dökmüş, Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen törenle nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan çift alyanslarını çıkardı. İddiaya göre, Hadise eşinin bebek istediğini geri çevirdi. Yaşanan bu olayın ardından ikilinin arası açıldı.

Magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın sunucusu Bircan Bali, Hadise Mehmet Dinçerler’in evliliğinde yaşanan süreci anlattığı esnada ” Hadise 3.5 aylık hamile! Kesin bilgi…” diyerek gündem yarattı.

“HAMİLE DEĞİLİM”

Çıkan haberlerin ardından Hadise’den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hadise şu ifadeleri kullandı:”Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber;Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum.Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize…Hadise”