Emlak

Akbank, üç yeni konutun ihalesi için düğmeye bastı; fiyatlar sadece 290 bin TL’den başlatıldı! Üstelik 160 metrekare konutlar…

Yeni satışa çıkardığı konutların uygun ihale başlangıç bedelleriyle dikkat çeken Akbank, bu hafta Erzurum ilinden üç yeni konut için ihale sürecini başlattı. Akbank, ayrıca her bir konutun ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u kadar ihaleye katılım bedeli alınacağını açıkladı.

AKBANK, ERZURUM KONUTLARINI 290 BİN TL’DEN SATIŞA ÇIKARDI

Satışa yeni konulan konutlarına ilişkin geçtiğimiz gün detaylıca bilgi veren Akbank, özellikle Erzurum ilinden satışa çıkardığı konutlarda sağladığı fiyatlar ile dikkat çekti. Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinden yeni bir konut satışa çıkaran Akbank, bu konutun genişliğini 116 metrekare olarak açıkladı. İlçenin oldukça merkezi bir noktasında yer alan apartmanlardan birinde bulunan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, 290 bin TL oldu.

AKBANK’IN ERZURUM KONUTLARI AYNI İLÇEDEN SATIŞA ÇIKTI

Akbank’ın Erzurum’dan yeni satışa çıkardığı konutların tamamının aynı bölgede yer aldığı öğrenildi. Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinden bir apartman dairesi daha satışa koyan Akbank, bu apartman dairesi hakkında da detaylıca bir bilgi verdi. Apartman dairesinin genişliğini 116 metrekare olarak ilan detayına ekleyen Akbank, bu daireyi diğer daireden farklı bir ihale başlangıç bedeli ile satışa koydu. Öte yandan Akbank’ın bu daire için istediği ihale başlangıç bedeli 305 bin TL olarak açıklandı.

AKBANK, ERZURUM’DAN 160 METREKARELİK KONUTLAR İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

116 metrekarelik konutlar satışa çıkardığı gibi daha geniş konutlar da satışa çıkaran Akbank, aynı bölgede yer alan geniş konutlar için de ihale sürecini bugün itibariyle başlattı. Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinden satışa çıkan 160 metrekarelik konut için de ihale sürecinin başladığını duyuran Akbank, bu konutun genişliğini 160 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Bir apartman dairesi olan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, Akbank tarafından 400 bin TL olarak belirlendi.