Emlak

Fırsat üstüne fırsat: Akbank 400 bin TL’den başlayan fiyatlar ile İstanbul’da yer alan işyerlerini satışa çıkardı!

Türkiye’nin pek çok şehrinden icradan satışlar gerçekleştiren Akbank, İstanbul’dan satışa çıkardığı 6 işyeri için ihale sürecini 400 bin TL’den başlayan fiyatlar ile belirlenen ihale başlangıç bedelleriyle başlattı.

AKBANK, İSTANBUL’DAN 400 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR İLE İŞYERLERİ SATIŞA KOYDU   

Satışa çıkardığı işyerlerinde sağladığı uygun fiyatlar ile dikkat çeken Akbank, İstanbul’dan satışa koyduğu iki ayrı işyeri için piyasanın oldukça altında fiyatlar belirledi. İlk işyerini İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinden satışa koyan Akbank, bu işyerinin genişliğini 74 metrekare; ihale başlangıç bedelini ise 400 bin TL olarak ilan etti. İkinci işyerini İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinden satışa koyan Akbank, yine 74 metrekare kullanım alanı olan bu işyeri için de uygun bir fiyat verdi. Akbank, bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 555 bin TL olarak belirledi.

AKBANK, İSTANBUL KARTAL’DAKİ İŞYERİNİ 6 GÜN İÇERİSİNDE SATIYOR

Akbank’ın İstanbul’dan satışa çıkardığı bir başka işyeri için ihale sonu uyarısı yapıldı. İlk teklifi ihale başlangıç bedelince almış olan bu işyerinin İstanbul ilinin Kartal ilçesinde yer aldığı öğrenildi. İhalesi 6 gün içerisinde bitecek olan bu işyerinin son ihale günü Akbank tarafından 19 Eylül 2022 olarak açıklandı. Genişliği 100 metrekare olan bu işyerinin ihale başlangıç bedeli ise 2 milyon 850 bin TL oldu.

AKBANK’IN İSTANBUL’DAKİ EN PAHALI İŞYERLERİ ŞİŞLİ’DE

Akbank, en pahalı işyerlerini İstanbul ilinde Şişli ilçesinden satışa çıkardı. Genişliğini 173 metrekare olan bir ofisi Şişli’den satışa koyan Akbank, bu ofis için ihaleyi 11 milyon 500 bin TL’den açtı. Yine Şişli’de yer alan iki ayrı plaza katı için ihale sürecini başlatan Akbank, plaza katlarının birinin genişliğini 345 metrekare; diğerinin genişliğini ise, 357 metrekare olarak açıkladı. Genişliği 345 metrekare olan plaza katı ihaleye 14 milyon 750 bin TL’den çıkarken; genişliği 357 metrekare olan plaza katı ise, ihaleye 15 milyon 700 bin TL’den başladı.