Editörün SeçtikleriGündemKültür-sanat

Tüm Türkiye şoke oldu: Ünlü oyuncunun annesi kendini astı! Evinin bahçesinde intihar etti

Akşam saatlerinde tüm Türkiye’yi şoke eden bir olay yaşandı. Gelen bir son dakika haberine göre Mucize, deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi ses getiren yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi intihar etti. Ünlü oyuncunun annesi Akçe Sürmeli, Kocaeli’nin Derince ilçesinde evinin bahçesinde kendini asarak hayatına son verdiği belirtildi.

Annesi için sık sık Kocaeli’ne giden ünlü oyuncu almış olduğu acı haber ile yıkıldı. Ali Sürmeli’nin acı kaybına ilişkin son detaylar haberimizde

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı dönemde beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu Ali Sürmeli zor zamanlar geçiriyordu. Bugün aldığı kötü haberle yıkılan ünlü oyuncunun 82 yaşındaki annesi evinde intihar etti.

ALİ SÜRMELİ’NİN ANNESİNE NE OLDU?

Olay, sabah saatlerinde, Derince ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Evinde bakıcısıyla yaşadığı öğrenilen Akçe Sürmeli, bahçesinde bulunan ağaca iple kendisini astı. Bu sırada Sürmeli’yi gören bakıcısı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.

ALİ SÜRMELİ’DEN AÇIKLAMA: “ANNEM ACIYA DAYANAMADI, ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Acı olayı duyan Ali Sürmeli hemen Kocaeli’ye geldi. Ali Sürmeli, “Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem yalnız değildi, kardeşlerim hep yanında aynı evde yaşıyorlardı. Annemin evde bakıcısı da vardı. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz” dedi.

Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli’nin cenazesi yarın kaldırılacak. Aynı zamanda gelen son bilgiye göre ekipler evde yaptıkları kontrol sonrasında Akçe Sürmeli’nin vefat ettiğini belirtti. Akçe Sürmeli’nin cansız bedeni incelenmek üzere otopsi için morga kaldırılırken, ekiplerin olaya ilişkin soruşturma başlattığı belirtildi.