Dünya

GQ Dergisi’ne konuştu; tüm dünyayı şaşkına çevirdi: “Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim…” Bella Hadid’den hiç duyulmamış itiraflar!

Filistin asıllı Mohamed Hadid ile Hollandalı model Yolanda Hadid’in evliliğinden dünyaya gelen dünyaca ünlü model Bella Hadid, 2000 yılında boşanan bir ailenin çocuğu olarak büyüdüğünü daha önceki pek çok röportajında dile getirmişti. Geçtiğimiz gün bir röportaj daha eren Bella Hadid, bu ez babasına duyduğu özlemi ve Müslüman kültürüne duyduğu merakı anlattı.

BELLA HADİD GQ DERGİSİ’NE KONUŞTU

Moda dünyasının beğenilen isimlerinden biri olan Bella Hadid, geçtiğimiz gün GQ Dergisi’ne bir röportaj verdi. Verdiği röportaj esnasında yaşamına ilişkin bilinmeyenleri anlatan 25 yaşındaki model Bella Hadid, annesi Yolanda Hadid’in babası Mohamed Hadid’den boşandıktan sonra aile bağlarının koptuğunu itiraf etti. Annesi ile birlikte Kaliforniya’ya taşındığını belirten Bella Hadid, ailesinin Filistinli olan köklerinden koptuğu için pişmanlığını dile getirdi. O köklere duyduğu özlemi anlatan Bella Hadid, konuyla ilgili ise; “Her gün babamla birlikte olmayı ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim ama bu isteğim bana verilmedi” ifadelerini kullandı.

BELLA HADİD, ARAP KÖKENLİ OLDUĞU İÇİN IRKÇILIĞA MARUZ KALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Çocukluk döneminde gördüğü zorbalıklara ilişkin ilk kez konuşan güzel model Bella Hadid, sınıfındaki tek Arap kökenli kız olması nedeniyle sık sık ırkçılık ve zorbalık ile karşı karşıya kaldığını itiraf etti. Bu nedenle üzgün ve yalnız bir çocukluk geçirdiğini belirten Bella Hadid, çocukluğunda okul ile bağlarının bu nedenle dönem dönem zayıfladığına da dikkat çekti. Öte yandan şimdilerde “siyasi olarak bölünmüş New Jersey semtinde manevi bir yolculuğa çıkan Amerikalı bir Müslüman” hakkında kaleme alınmış senaryoya sahip olan bir dizide “Ramy” isimli karaktere hayat verecek olan Bella Hadid, bu rolün babasına ve Müslümanlığı tanımak istemesine olan arzuyu artırdığını da GQ Dergisi’ne itiraf etti.