DünyaEditörün Seçtikleri

İki kez ölümden dönmüştü: Bu sefer kurtulamadı! Ünlü isim 72 yaşında kalp krizinden öldü

Daha önce çeşitli olaylar sebebi ile 2 defa ölümden dönen ünlü yazar bu sefer ne yazık ki kurtulamadı. Ünlü yazar Nicholas Evans geçirdiği kalp krizi sonrasında 72 yaşında hayatını kaybetti. Özellikle Atlara Fısıldayan Adam isimli kitabı ile bilinen ünlü ismin vefatı herkesi şoke etti.

Ünlü yazarın ajansı sevilen ismin kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada “Devon’daki Dart Nehri kıyısındaki evinde dolu ve mutlu bir hayat yaşadı” ifadesi kullanıldı.

40 DİLE ÇEVRİLDİ, FİLME UYARLANDI

Evans’ın 1995 yılında yazdığı ‘The Horse Whisperer’ yani ‘Atlara Fısıldayan Adam’ dünya çapında 15 milyon kopya sattı ve 20 ülkede en çok satanlar arasında bir numara oldu. 40 dile çevrilen roman, yapımcılığını ve yönetmenliğini Robert Redford’un yaptığı bir filme de uyarlandı.

DAHA ÖNCE 2 DEFA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Ünlü isim Evans daha önceden de 2 defa ölümden döndüğü belirtildi. Ünlü eseri Atlara Fısıldayan Adam’ı yazarken cilt kanseri teşhisi alan ve kanseri yenen isim aynı zamanda 2008 yılında da İskoç Dağlık Bölgesi’nde yanlışlıkla zehirli mantar yemişti. 2 sefer ölümden kurtulan ünlü yazar kalp krizine yenik düştü.