Editörün SeçtikleriGündemPolitika

Şoke eden olay: CHP’li belediye başkanına saldırı! Yol ortasında saldırıya uğradı

Gelen bir son dakika haberine göre şoke eden bir olay yaşandı. CHP’li Belediye Başkanına yol ortasında saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında belediye başkanının hafif yarayla kurtulduğu belirtildi. Detaylar haberimizde..

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinin CHP Belediye Başkanı Mustafa Kaynar aracında seyir halindeyken yol ortasında saldırıya uğradı. Aracın önünü kesen ve kimliği belirsiz olan kişinin saldırısı sonrasında Belediye Başkanı Kaynar hafif yaralandı.

ARAÇLA GİDERKEN ÖNÜ KESİLDİ

Edinilen bilgilere göre; Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, belde merkezinde yer alan Refik Cesur Bulvarı üzerinde aracıyla seyir halindeyken yolunu kesen bir kişinin saldırısına uğradı.

AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Saldırıda hafif yaralanan Kaynar, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Saldırganın kimliği belirlenemezken Başkan Kaynar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İDDİAYA GÖRE DAYISI SALDIRDI

İddiaya göre belediye başkanına saldıran kişinin dayısı Kahraman Erdem olduğu belirtildi. Belediye başkanı tedavi sonrasında ifade için emniyete gitti. Kahraman Erdem ise olaydan sonra gözaltına alındı.