Editörün Seçtikleriİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Hastanelerde çalışacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı yapılıyor! Sınav ve mülakat yok: 18-55 yaş arası başvurabilecek

Hastanelerde çalışmak isteyenler için yeni personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre hastanelerde çalışacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları yapılıyor. Sınav ve mülakatın yapılmayacağı personel alımında 18-55 yaş arasının başvurabileceği belirtildi.

Alımların şu an için sadece özel hastaneler için geçerli olacağı açıklandı. Asgari ücret bu aydan itibaren yenilenerek 5 bin 500 TL olmuştu. Bu açıklama sonrasında iş arayışları da hız kazandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre hastanelerde çalışacak hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları başladı.

AŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Alımların şu an için sadece online İŞKUR üzerinden olacağı açıklandı. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları sürekli olarak güncellenmeye devam ediliyor. Aşağıdaki link üzerinden güncel personel alımlarını yakından inceleyebilirsiniz.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ ALIM ŞARTLARI NELER?

Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları için şartların genel olan kısmı açıklandı. İlanların içeriğine göre şartlar değişkenlik gösterebilir. 18 yaşını tamamlamış ve 55 yaşını tamamlamamış kişiler için personel alım şartları şu şekilde:

En az ilkokul mezunu olması,

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

-18 yaşını geçmiş olması,

-İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

-Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır

Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN