Kültür-sanat

Gönül Dağı 3. sezon başlıyor! Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak? Bir iyi bir de kötü haber geldi

TRT1 ekranlarının sevilen dizileri arasında olan Gönül Dağı dizisi Cumartesi günleri ekranlara geliyor. 65. Bölüm ile sezon finali yapan Gönül Dağı yeni sezonu iple çekiliyor. Peki, Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlayacak? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı dizisi ile ilgili bir iyi bir de kötü haber geldi.

İki sezondur TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Gönül Dağı ile ilgili kötü haber geldi. Dizi son olarak 65. Bölüm ile ekranlara gelmiş ve hafızalara kazınmıştı.

İddialı yapımları da geride bırakan fenomen dizide kimsenin beklemediği bir ayrılık yaşanmıştı. Dizide Gülsim Ali İlhan’ın veda sahnesi dışında oyuncu Berk Atan’ın oyunculuk performansı da seyirciden tam not almıştı.

BİR VEDA DAHA YAŞANACAK

Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali İlhan’ın vedası dışında bir vedanın daha yaşanacağı haberi geldi. 2 sezondur ekranlara gelen ve üçüncü sezonu için onay alan dizide bir oyuncu daha ayrılıyor. Dizide Selami Ferses karakterine hayat veren usta oyuncu Eser Eyüboğlu yeni sezonda olmayacak.

Ancak Eser Eyüboğlu ve yapımcılar tarafından şu anda yeni ayrılığa ilişkin bir açıklama gelmedi. Bu ayrılık haberi bir söylenti de olabilir.

YENİ SEZON İÇİN ONAY ALDI

Gönül Dağı dizisi ile ilgili bir de güzel haber var. Dizi 3. Sezon için onay aldı. Çekimlerin Ağustos ayında başlayabileceği ve yeni sezonun Eylül’de ekranda olacağı söyleniyor.