İşkur İş İlanları

İŞKUR Üzerinden Yayınlanan İş İlanları Güncelleniyor! KPSS Şartı Olmadan, Sınavsız Personel Alımları Yapılacak! Aylık 8 bin 500 TL Maaş ile Kamu Personeli Olma Fırsatı Sunuldu!

İŞKUR üzerinden yapılan personel alım ilanları hız kesmeden yenilenmeye devam ediyor. Pek çok farklı meslek için farklı niteliklere sahip personel alımları yapılacak. İŞKUR üzerinden açılan ilanlar arasında KPSS şartı olmayan, tecrübe beklemeyen, sınav şartı koşmayan pek çok iş ilanı bulunmakta. 8 bin 500 TL ile işe başlamak isteyenler İŞKUR ilanlarını pas geçmiyor.

İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden açılan personel alım ilanlarında pek çok farklı seçenek sunuluyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte özel sektörde faaliyet gösteren firmalar da personel alımı yapmak için İŞKUR üzerinden personel alım ilanları açıyor.

Kadrosundaki eksikleri tamamlamak isteyen ya da personel sayısını artırmak isteyen kurum ve kuruluşlar, İŞKUR üzerinden açıkları ilanlar ile bu ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Açılan ilanlarda farklı niteliklere sahip personeller aranırken pozisyon açılan kadrolar için farklı şartlar sunuluyor.

KPSS Şartı Olmadan Açılan İlanlar Mevcut

İŞKUR üzerinden açılan personel alım ilanlarında KPSS şartı beklenmeyen ya da KPSS’den en az 60 puan alınması beklenen pozisyonlar mevcut bulunmaktadır. Bu ilanlar arasında sınav şartı istemeyen ya da kurum ve kuruluşların yazılı sınava tabi tutacağı iş olanakları da bulunmaktadır.

İŞKUR’a Üye Olmak Gerekli

İŞKUR, temmuz ayı içinde personel alımı yapılacak olan pozisyonları yenilemeye başladı. KPSS şartı olmadan kamu personeli olmak isteyenler, nasıl başvuru yapması gerektiğini araştırmaya başladı. İŞKUR üzerinden açılan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle platforma üye olması gerekmektedir.

İŞKUR’a üye olan adaylar, kişisel bilgilerini ve iş geçmişlerini eksiksiz olarak doldurmalıdır. Böylece kendilerine en uygun işi bulma şansı yakalayabilirler.