EkonomiEditörün Seçtikleri

Bu gece yarısını bekleyin: Akaryakıta görülmemiş büyük indirim yapıldı! Yeni fiyatlar belli oldu!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra neredeyse kontrol edilemez bir seviyeye gelen akaryakıt fiyatları için görülmemiş indirim yapıldığı açıklandı. Gelen bir son dakika haberine göre motorin grubunda büyük bir indirim yapıldı. Yapılan indirim sonrasında fiyatlar gece yarısından itibaren düşecek. İşte detaylar..

Motorin grubunda indirim yapıldı. 2,50 TL’lik indirim sonrasında litre fiyatı 30 TL olan motorin 27 TL 50 kuruşa indirilecek. Akaryakıt indirimi pompaya yansıtılacak olup, fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

BU GECE YARISI GEÇERLİ OLACAK

Motorine eşi benzeri görülmemiş bir indirim geldi. 29 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak akaryakıt indirimi sonrasında fiyatların 2,5 TL düşeceği belirtildi.

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren güzel bir haber verildi. Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme nihayet akaryakıt indirimi olarak yansıtıldı. Bu gece yarısından itibaren motorinde 2,5 TL indirim yapılacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorin indirimi sonrasında güncel akaryakıt indirimi de merak ediliyor. Güncel akaryakıt fiyatlarına göre motorin 29,99 TL’den benzin ise 27,26 TL’den satılıyor. Ortalama olarak LPG ise 12 TL 40 kuruştan satılıyor.

BENZİNDE DE İNDİRİM BEKLENİYOR

Sektör yetkililerinden alınan son bilgiye göre motorinden sonra benzin fiyatlarında da indirim bekleniyor. Buna göre benzinde Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,75 TL’lik bir indirim bekleniyor.