Gündem

Müge Anlı zeytin dalı uzattı, Esra Erol kabul etmedi! Düğün davetine katılmadı, mesaj ortaya çıktı!

2008 yılından bu yana ATV ekranlarında gündüz kuşağında izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz Cuma günü ekranlara gelen bölümü ile sezon finali yaptı. 14. sezonunu da noktalayan programın önceki bölümünde Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Müge Anlı’nın evlilik haberi hayranlarını mutluluktan havalara uçururken, Anlı geçtiğimiz hafta sonunda kına ve düğün yaptı. Müge Anlı’nın düğününe, ünlü sunucunun arkadaşları da katıldı. Müge Anlı’nın, düğüne bir süredir kavgalı olduğu meslektaşı Esra Erol’u da davet ettiği ancak Esra Erol’un bunu bir mesajla geri çevirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar…

O Sözlerle Eveleneceğini Duyurmuştu

48 yaşındaki ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceğini açıkladı. Programda açıklamalarda bulunan Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu ve açıklamasında “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadımızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” sözlerini dile getirdi.

Esra Erol Daveti Böyle Geri Çevirdi

Bu açıklamasıyla sevenlerini mutlu eden Müge Anlı, önceki gün düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Müge Anlı’nın düğününe yakın arkadaşlarını çağırdığı ve bu isimlerden birinin de bir süredir kavgalı olduğu Esra Erol olduğu öğrenildi. ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra, öğleden sonra kuşağında izleyici karşısına çıkan Esra Erol’da programının sunucusu Esra Erol’un, Müge Anlı’nın davetini bir mesajla geri çevirdiği iddia edildi.

İddialara göre Müge Anlı, düğüne Esra Erol’u da davet etti ancak Esra Erol, Müge Anlı’ya mutluluklar dileyip kendisini tebrik etti ve bu daveti geri çevirdi.