Editörün SeçtikleriSınavlar

ÖSYM sonuçları az önce açıkladı! TC kimlik numarası ve şifrenizle hemen sorgulayın!

Gelen bir son dakika haberine göre ÖSYM tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Yaptığı açıklamasında sonuçların açıklandığı belirtildi. TC kimlik numarası ve şifresi ile hemen sorgulama yapılması gerektiği ifade edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları açıklandı.

10 – 15 Haziran tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/9 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

20 Haziran 2022 tarihinde saat 15.45’ten itibaren ÖSYM’nin resmi web sayfası üzerinden sonuçlar sorgulanabilecek.

ÖSYM yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

ANASAYFA > SINAVLAR > KPSS > Duyurular > 2022 > KPSS-2022/9: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı (20.06.2022)

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU

KPSS-2022/9: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

10 – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/9 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 20 Haziran 2022 tarihinde saat 15.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek’te sunulmuştur.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN