BelediyelerPersonel Alımı

İstanbul Kadıköy Belediyesi 25 Zabıta Memuru Alacağını Açıkladı! Son Başvuru Tarihi 5 Ağustos!

İstanbul Kadıköy Belediyesi, zabıta memuru olarak 25 personelin işe alınacağını açıkladı. Yapılan açıklamada zabıta memuru olarak çalışmak için başvuru yapacak olan adayların taşıması gereken şartlar ve başvuru tarihleri açıklandı. Detaylar haberimizde…

İstanbul Kadıköy Belediyesi, ilk defa atanmak üzere 25 zabıta memurunun işe alınacağını açıkladı. Belediyenin boşta olan kadrolarına açıktan atıma yolu ile zabıta memuru açıklandı. Farklı unvan, derece, sınıf ve niteliklerde KPSS taban puanına göre personel alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Açıklandı

Başvuru yapacak olan adayların mahalli idareler ve yerel yönetimlerde istihdamda edileceği açıklandı. Zabıta memuru olmak isteyen adayların, halkla ilişkiler veya adalet ön lisans programlarından mezun olması ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Kamu Personeli Seçme Sınavı taban puanına göre P93 türünden en az 70 puan alan adaylar başvuru yapabilecektir.

Başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. Erkek adayların ise askerlik hizmeti ile bir ilişiğinin kalmamış olması şart koşulmuştur.

Başvurular 5 Ağustos Tarihine Kadar Devam Edecek

Başvuru yapmak isteyen adaylar Kadıköy Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru belgesini elektronik ortam üzerinden doldurup çıktısını alması gerekmektedir. Başvuru formu ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma örneği, KPSS sonuç belgesi, 4 adet biometrik fotoğraf, erkek adayların askerlik ile ilişiğinin kalmadığını kanıtlayan belge ve sürücü belgesini örneğini Kadıköy Belediyesi içerisindeki başvuru merkezine en geç 5 Ağustos saat 16:30’a kadar şahsen götürerek müracaat etmesi gerekmektedir.

Sözlü ve Uygulamalı Sınavlar Yapılacak

Başvurularını başarılı bir şekilde tamamlayan adayalar sözlü ve uygulamalı sınava girecektir. Sınava girebilecek olan adaylar 15 Ağustos tarihinde belediyenin internet sitesinden açıklanacaktır.

Zabıta Memuru alımı için uygulanacak olan sınavlar 18-19-20 Ağustos tarihinde yapılacaktır