Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Kamuya daimi 600 şoför ve 100 işçi alımı duyurusu geldi: Başvurular sadece 8-9 Haziran’da alınacak!

Kamu personel alımlarını yakından takip edenler için yeni bir personel alım ilanı geldi. İŞKUR üzerinden yayımlanan son dakika personel alım duyurunsa göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi 700 daimi işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular ise sadece 8-9 Haziran arası 2 gün içerisinde alınacak. KPSS şartının aranmadığı personel alımında detaylar şu şekilde aktarıldı:

Kamuda görevli olarak çalışmak isteyenler için bugün önemli bir ilan yayımlandı. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İstanbul Asfalt Fabrikaları kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 700 daimi personel alımı yapılacak. Detaylar aktarıldı

900 DAİMİ PERSONEL ALINACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketleri personel alımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre İBB bünyesinde bulunan İstanbul Asfalt fabrikaları İŞKUR üzerinden 2 meslek için toplam da 700 daimi personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 8-9 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Kariyer web sayfası üzerinden çevrimiçi olarak yapabilecekler.

ALIM YAPILACAK MESLEKLER VE KADRO SAYISI

Hizmet İşçisi – 100 Kişi

Otobüs Şoförü – 600 Kişi

BAŞVURU ŞARTLARI

En az İlköğretim mezunu olmak

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak

Askerli ile ilişiğinin olmaması gerek

Şoförlük için gerekli ehliyete sahip olmak