Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Başvuru ekranı bu sabah açıldı! Kamuya mülakatsız 271 sözleşmeli memur alımı başladı!

Kamu kurumlarından peş peşe personel alım duyuruları gelmeye devam ediyor. Gelen bir son dakika haberine göre Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi merkez ve ilçelerde bulunan birimleri için çok sayıda sözleşmeli memur alımı yapılacağı duyuruldu. Kamuya mülakatsız 271 sözleşmeli  memur alımı için detaylar haberimizde..

Başvuru ekranı bu sabah açıldı! Resmi Gazete’de yayımlanan kamu personel alım ilanına göre mülakatsız toplam da 271 sözleşmeli memur alımı gerçekleştirilecek. Alım yapılacak meslekler ve alım şartları da ayrıca açıklandı.

271 SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMINDA ALIM YAPILACAK MESLEKLER

Alım yapılacak meslekler ve kontenjan bilgileri şu şekilde:

Eczacı – 2 kişi

Hemşire – 36 Kişi

Ebe – 9 Kişi

Sağlık Teknikeri – 1 Kişi

Büro Personeli – 71 Kişi

Güvenlik Görevlisi – 70 Kişi

Destek Personeli –  82 Kişi

BAŞVURULAR BAŞLADI

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre 271 sözleşmeli memur alımı için başvurular bugün başlamış olup, 20 Haziran tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi resmi web sayfası üzerinden yapabilecek.

271 MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 puanı Ortaöğretim düzeyin için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 271 sözleşmeli personel alım ilanına ulaşmak için TIKLAYIN